Starten på en ny hverdag

Sweat is just fat crying...

Trygt hjemme fra noen fine dager i Danmark og nå venter en ny og sprekere hverdag på meg. Det skal bli godt! Jeg er i skrivende stund akkurat kommet hjem fra tidenes verste treningsøkt. Jeg verker allerede fra topp til tå, så dette kan bli spennende i dagene fremover. I går meldte Kathrin og meg oss inn på Sis sportssenter igjen. Etter 3 telefoner til han i resepsjonen for å stille spørsmål om diverse påmeldingsspørsmål var vi altså fit for fight (bokstavelig talt). Det kjennes både herlig og forderdelig ut å være i gang igjen. Herlig fordi jeg har ventet lenge på å starte igjen, men forferdelig fordi jeg er støl allerede. Jeg er med andre ord ikke i mitt livs beste form!


Det er heller ingen hemmelighet at jeg har kost meg masse i sommer og det med påfølgende kilo ekstra på kroppen. Jeg har lagt på meg 18kg på 2år. Det er mye og det merkes godt. Men, jeg må si at jeg har ikke et mål om å gå ned de 18kg igjen heller. Den vekten jeg hadde da regnes som undervektig og det var ikke sunt. På daværende tidspunkt var jeg hardt rammet av kjærlighetssorg og det var en svært dårlig periode i livet mitt. Så det at jeg har lagt på meg betyr bare at jeg trives med tilværelsen og at jeg har et fint liv. Og det har jeg jo, så lenge man ser bort i fra at klærne ikke passer lenger og psyken ikke spiller på lag når klesskapet består av 80% ubrukelige klær for øyeblikket. 


Jeg har vært fornøyd med utseendet mitt en gang før, så jeg vet jeg kan få det til igjen. Jeg vet hvilke grep jeg gjorde den gang og hva som fungerte. Jeg må bare snu om på livsstilen og fokusere mer på helse og sunt kosthold. Og det skal jeg greie! Jeg er mer motivert enn noensinne og jeg håper å kunne dele fremgangen min her inne også. Steg for steg. Hvis dere syns det er interessant så tenker jeg å ha en oppsummering hver måned hvor jeg skriver litt om hvordan det går, hvordan treningen har vært og hvordan kostholdet har vært.  Gi gjerne beskjed hvis dette er noe du kunne tenke å lese mer om! 


Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal prøve meg på en aldri så liten innkjøpsvideo! Jeg skal på nattevakt på sykehuset i natt, og da passer det perfekt å slappe av hjemme med litt filmredigering. Det blir med andre ord en roooolig søndag her i hus, men det trengs etter dagens kickstart <3 Ha en god søndag alle!

 

6 kommentarer Skjul

Fredrikke Gustavsen

30.07.2017 kl.13:20

Æææ sykt fine bilder!!
Siri Kolstad

01.08.2017 kl.18:15

Fredrikke Gustavsen: <3<3Du er alltid så snill, takk!
Victoria Larsen

30.07.2017 kl.13:27

Så flink du er!! Flotte bilder av deg :-)
Siri Kolstad

01.08.2017 kl.18:15

Victoria Larsen: Så snill! Takk!
Rikke

30.07.2017 kl.22:16

Flink du er! :)

Motivasjonen for trening har forlatt meg for lenge siden.. Aldri vært så veldig glad i trening heller for så vidt :p Det hjalp å ha noen å trene sammen med, men det har jeg ikke lenger, så hardt å dra seg ut på egenhånd :p Men nå skal jeg ikke trene så hardt for tiden uansett, flaks for meg :p haha :)
Siri Kolstad

01.08.2017 kl.18:14

Rikke: Jeg også er avhengig å ha noen å trene med! Jeg trener med Kath og hun flyttet til Bergen i fjor og da dalte treningen... Men nå som hun er tilbake er det full fres med treningen igjen :-)

Skriv en ny kommentar

hits