Let the vacay begin!

Hurra! Gliset er på plass for jeg har endelig ferie!!
Jeg hadde min siste vakt før sommerferien i går kveld, og det var en stykk glad Siri som gikk hjem fra kveldsvakt. For å være ærlig så elsker jeg jobben min, og kunne gjerne fortsatt en uke og to til, men når ferien først melder sin ankomst så takker jeg ikke nei.. Ikke bare bare å begynne på jobb kl.07 for en syvsover som meg.

Denne første feriedagen har blitt brukt til å sove lenge, spise havregrøt til frokost, spille playstation med søsteren min og ha mamma og pappa på middag. Puh! Har dere fått med dere at Crash Bandicoot er blitt relansert til ps4? Søsteren min og meg er vokst opp med det spillet på ps1, så du kan tro vi fikk flashback da vi skrudde det på i dag. Til og med musikken er akkurat den samme! Men vi hadde glemt hvor vanskelig det var da, så du kan trygt si at det kom noen fine gloser etterhvert. 

Til middag serverte jeg foreldrene mine en herlig pastasalat, den med pesto og kylling. Så lettvint og godt! Oppskriften har jeg delt før, og den finner dere her. Vi hadde også hjemmelaget foccacia og aioli til - det anbefales! 

Planen for kvelden er bare å slappe av, samt å vente på kveldens episode av ungkaren. Flere som følger med? Syns denne sesongen er ganske bra, selv om pappa (ja pappa blir tvunget til å følge med) sier at ungkaren er det verste programmet som er blitt sendt på TV. Haha. Tydelig at han aldri har sett Paradise.  I morgen er forresten planen at Larsi skal komme hjem fra nordsjøen. Jeg tror det ikke før jeg får se det og det blir spennende å se om han dukker opp! Jeg holder dere oppdatert ;)

4 kommentarer Skjul

Fredrikke Gustavsen

03.07.2017 kl.19:07

Ååååå du er så pen!!
Siri Kolstad

09.07.2017 kl.16:24

Fredrikke Gustavsen: så snill du er! Tusen tusen takk!
Thea Mariel

03.07.2017 kl.20:15

så koselig! Skal definitivt prøve den oppskriften. Syns forresten håret ditt ser helt fantastisk ut, Rapunsel vibes!
Siri Kolstad

09.07.2017 kl.16:24

Thea Mariel: Å, takk for fine ord! Det settes stor pris på<3

Skriv en ny kommentar

hits